La nostra tasca principal té lloc durant el temps de migdia.
CUINES
Pel que fa al moment de l’àpat, servim a cuines amb càtering calent i cuines in situ. En ambdues cuines destaca l’adaptació a les necessitats de cada centre a l’hora d’elaborar els menús i l’alta qualitat dels nostres proveïdors de km0 amb un alt percentatge de productes ecològics i frescos.
ALIMENTS SANS I CASOLANS
A Barnalleure volem fomentar el gust per tots els aliments sans i oferir àpats casolans amb aliments variats basats en la Dieta Mediterrània.
PROJECTE EDUCATIU
Pel que fa a l’àmbit educatiu creem un projecte basat en l’aprenentatge de valors, la socialització, on es fomenta l’autonomia dels infants i el benestar emocional i físic de l’infant. Tot l’equip de Barnalleure duem a terme la tasca imprescindible com és la d’educar.
El nostre producte
Els nostres menús ofereixen aliments de qualitat
frescos ecològics i de proximitat.
Com treballem i eduquem?
El nostre compromís és que els infants rebin una alimentació saludable, completa, equilibrada, satisfactòria, segura, sostenible i assequible. Per tot això ens basem en la Dieta Mediterrània i alhora afavorim l’adquisició de bones conductes alimentàries i fomentem hàbits saludables en els nostres infants. Disposem d’un equip de professionals especialitzat per oferir un servei de qualitat durant tot el procés, des de l’elaboració del menú fins l’arribada a taula. El tret més característic de Barnalleure és la proximitat, l’alt nivell de compromís del nostre equip d’experts amb cada centre, i sobretot, l’adaptació a les necessitats de cada infant. Tots ells són el motor de la nostra organització i la raó que ens motiva a seguir en el sector després de més de 27 anys d’història.
Descripció del servei
Sent l’escola l’eix central, i amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat que s’adapti a les necessitats del centre, Barnalleure té una acurada programació dels menús, basats en la Dieta Mediterrània i la cuina tradicional. Tots els menús són dissenyats i estudiats pel Departament de Dietètica i Nutrició de Barnalleure.
Menús saludables
Dissenyem els nostres menús basats també en la guia d’Alimentació Saludable en l’etapa escolar editada per l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya.
En els nostres menús incloem aliments amb un perfil nutricional més saludable com fruites, verdures, llegums i cereals integrals.
Substituïm i reduïm
Substitueixen les farines refinades per farines integrals i donen preferència a l’oli d’oliva i l’aigua i optem per aliments de temporada i de proximitat.
I reduir els aliments que es relacionen amb problemes de salut com l’excés de sal, sucre refinat, carn vermella i ultraprocessats
MENJADOR DE PROXIMITAT, KM0 I ECOLÒGIC
Barnalleure compta amb una cuina que elabora menús de proximitat, ecològics i de temporada. Aquests es basen en la Dieta Mediterrània i la Cuina Casolana i tradicional catalana.
Gràcies a la transparència dels nostres proveïdors, podem visitar els camps i fer visites guiades on ens expliquen tot el procés.
Per tant, podem garantir que els productes que oferim són ecològics i de proximitat, perseguint així un menjador sostenible.
Alguns dels nostres objectius seran aconseguir que els nens i nenes es nodreixin d’aliments sans i eduquin el seu paladar.
Volem que sigui l’escola la que decideixi com i de quina manera vol implantar la nostra proposta, tenint en compte les seves necessitats, per això el nostre projecte alimentari vol comptar amb la implicació de tota la comunitat educativa (equip de mestres, pares i mares, infants, monitors i mo nitores, equips de cuina, etc.).
“Apostem pels productes de PROXIMITAT“
Tot això es farà dins un entorn de confiança, implicant tots els agents que hi intervenen, treballant els conceptes de manera transversal i propiciant una alimentació tant saludable com sostenible per als nostres infants.


Lleure educatiu d’alta qualitat
Lleure educatiu d’alta qualitat en el Temps de Migdia, adaptat a cada escola i enfocat en el desenvolupament de bons hàbits alimentaris, higiènics i de lleure. La metodologia utilitzada és la dels Espais d’Aprenentatge, amb activitats que fomenten l’autonomia, responsabilitat i treball cooperatiu. S’utilitzen avaluacions individuals basades en rúbriques per conscienciar els infants del seu procés d’aprenentatge i millorar continuament.
Adpatat
Lleure educatiu d’alta qualitat adaptat a cada escola en el Temps de Migdia.
Objectius
Consolidar bons hàbits alimentaris i higiènics, fomentar lleure educatiu.
Bones Pràctiques
Organització del menjador, responsabilitats, Jornades alimentàries, activitats esportives.
Metodologia
Espais d’Aprenentatge, activitats basades en interessos comuns.
Avaluació
Avaluació individual mitjançant rúbriques, autoavaluació i feedback dels infants.
ESPAIS D’APRENENTATGE
EDUCACIÓ
Clica sobre la següent imatge per veure el petit dossier que hem preparat per tu.
Més informació
Si tens dubtes o vols rebre més informació sobre els nostres serveis, contacte amb nosaltres.