També gestionem activitats extraescolars, serveis d’acollida, esdeveniments de festius, casals i d’altres activitats relacionades.


El nostre principal objectiu és treballar conjuntament amb el centre Educatiu per oferir un servei de qualitat, innovador i que s’adapti a cada escola.

La nostra tasca principal té lloc durant el temps de migdia.

CUINES

Pel que fa al moment de l’àpat, servim a cuines amb càtering calent i cuines in situ. En ambdues cuines destaca l’adaptació a les necessitats de cada centre a l’hora d’elaborar els menús i l’alta qualitat dels nostres proveïdors de km0 amb un alt percentatge de productes ecològics i frescos.


ALIMENTS SANS I CASOLANS

A Barnalleure volem fomentar el gust per tots els aliments sans i oferir àpats casolans amb aliments variats basats en la Dieta Mediterrània.


PROJECTE EDUCATIU

Pel que fa a l’àmbit educatiu creem un projecte basat en l’aprenentatge de valors, la socialització, on es fomenta l’autonomia dels infants i el benestar emocional i físic de l’infant. Tot l’equip de Barnalleure duem a terme la tasca imprescindible com és la d’educar.

El nostre producte

Els nostres menús ofereixen aliments de qualitat
frescos ecològics i de proximitat.

Frescos i de proximitat

Productes
frescos i de proximitat
procedents del territori
català i de km0.

De qualitat

Aliments de gran
qualitat i sostenibles
per conscienciar als
alumnes de bones
pràctiques.

Ecològics

Dissenyem els nostres
menús amb aliments
ecològics que
conserven tots els
seus nutrients.

Com treballem i eduquem?

El nostre compromís és que els infants rebin una alimentació saludable, completa, equilibrada, satisfactòria, segura, sostenible i assequible. Per tot això ens basem en la Dieta Mediterrània i alhora afavorim l’adquisició de bones conductes alimentàries i fomentem hàbits saludables en els nostres infants. Disposem d’un equip de professionals especialitzat per oferir un servei de qualitat durant tot el procés, des de l’elaboració del menú fins l’arribada a taula. El tret més característic de Barnalleure és la proximitat, l’alt nivell de compromís del nostre equip d’experts amb cada centre, i sobretot, l’adaptació a les necessitats de cada infant. Tots ells són el motor de la nostra organització i la raó que ens motiva a seguir en el sector després de més de 27 anys d’història.

Descripció del servei

Sent l’escola l’eix central, i amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat que s’adapti a les necessitats del centre, Barnalleure té una acurada programació dels menús, basats en la Dieta Mediterrània i la cuina tradicional. Tots els menús són dissenyats i estudiats pel Departament de Dietètica i Nutrició de Barnalleure.

Menús saludables

Dissenyem els nostres menús basats també en la guia d’Alimentació Saludable en l’etapa escolar editada per l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya.

En els nostres menús incloem aliments amb un perfil nutricional més saludable com fruites, verdures, llegums i cereals integrals.

Substituïm i reduïm

Substitueixen les farines refinades per farines integrals i donen preferència a l’oli d’oliva i l’aigua i optem per aliments de temporada i de proximitat.

I reduir els aliments que es relacionen amb problemes de salut com l’excés de sal, sucre refinat, carn vermella i ultraprocessats

MENJADOR DE PROXIMITAT, KM0 I ECOLÒGIC

Barnalleure compta amb una cuina que elabora menús de proximitat, ecològics i de temporada. Aquests es basen en la Dieta Mediterrània i la Cuina Casolana i tradicional catalana.

Gràcies a la transparència dels nostres proveïdors, podem visitar els camps i fer visites guiades on ens expliquen tot el procés.

Per tant, podem garantir que els productes que oferim són ecològics i de proximitat, perseguint així un menjador sostenible.

Alguns dels nostres objectius seran aconseguir que els nens i nenes es nodreixin d’aliments sans i eduquin el seu paladar.

Volem que sigui l’escola la que decideixi com i de quina manera vol implantar la nostra proposta, tenint en compte les seves necessitats, per això el nostre projecte alimentari vol comptar amb la implicació de tota la comunitat educativa (equip de mestres, pares i mares, infants, monitors i mo nitores, equips de cuina, etc.).

Apostem pels productes de PROXIMITAT

Tot això es farà dins un entorn de confiança, implicant tots els agents que hi intervenen, treballant els conceptes de manera transversal i propiciant una alimentació tant saludable com sostenible per als nostres infants.

Lleure educatiu d’alta qualitat

Lleure educatiu d’alta qualitat en el Temps de Migdia, adaptat a cada escola i enfocat en el desenvolupament de bons hàbits alimentaris, higiènics i de lleure. La metodologia utilitzada és la dels Espais d’Aprenentatge, amb activitats que fomenten l’autonomia, responsabilitat i treball cooperatiu. S’utilitzen avaluacions individuals basades en rúbriques per conscienciar els infants del seu procés d’aprenentatge i millorar continuament.

Adpatat

Lleure educatiu d’alta qualitat adaptat a cada escola en el Temps de Migdia.

Objectius

Consolidar bons hàbits alimentaris i higiènics, fomentar lleure educatiu.

Bones Pràctiques

Organització del menjador, responsabilitats, Jornades alimentàries, activitats esportives.

Metodologia

Espais d’Aprenentatge, activitats basades en interessos comuns.

Avaluació

Avaluació individual mitjançant rúbriques, autoavaluació i feedback dels infants.

ESPAIS D’APRENENTATGE
EDUCACIÓ

Clica sobre la següent imatge per veure el petit dossier que hem preparat per tu.

  • Taller creatiu
  • Joc simbòlic
  • Jocs esportius
  • I molt més!!
ESPAIS DIAPRENENTATGE EDUCACIÓ INFANTIL

Més informació

Si tens dubtes o vols rebre més informació sobre els nostres serveis, contacte amb nosaltres.

Política de privacitat