Nosaltres

Qué fem, qui som i amb que estem compromessos.

Qui Som?

Som una empresa amb 25 anys d’experiència en el camp de la restauració per a col·lectivitats i càtering en centres d’ensenyament. Aquest fet, ens ha dotat de molta experiència en el sector i ens ha incentivat les ganes de seguir creixent, innovant i aprenent, amb l’objectiu de continuar oferint el millor servei a les nostres escoles.

4k-wallpaper-adorable-blur-1148998

Missió

Garantir una alimentació òptima pel desenvolupament dels nostres alumnes a la vegada que construeixen nous coneixements quan a l’alimentació i els hàbits saludables, l’activitat física i el respecte pel medi ambient.
boy-child-childhood-207653

Visió

Aconseguir l’autonomia dels infants en el Temps de Menjador fent-los partícips i crítics a l’hora d’escollir aliments dins i fora del menjador. Promoure l’activitat física, valors i hàbits saludables.
adult-baby-care-226616

Valors

Transparència, diversitat, igualtat i participació activa en el menjador escolar.

Què Fem?

Com a empresa, ens dediquem exclusivament al camp de la restauració per a col·lectivitats i càtering de centres educatius. Ens preocupem pels nostres infants i vetllem pel seu correcte desenvolupament al llarg de tota l’etapa escolar dins d’un context educatiu que dona continuïtat al menjador.

Oferim dos tipus de servei de cuina a l’escola:

Cuina Pròpia

Enviem el menjar per mitjà dels nostres proveïdors de km0 directament a l’escola perquè siguin elaborats in situ al centre.Més Informació »

Cátering

Comptem amb una cuina Central des d’on s’elaboren els menús diàriament per a les escoles que no disposen d’una cuina al centre. Més Informació »

També gestionem la part pedagogia del Temps de Menjador, i oferim pels nostres centres la gestió de Casals, Extraescolars i altres activitats relacionades.

Volem ser la vostra solució alimentária

Vol conèixer més sobre els nostres serveis?

Proximitat

Oferim productes frescos i de proximitat amb productes procedents del territori català i km0.Més Informació »

Sostenibilitat

Reduïnt el fort impacte mediambiental, conscienciant als alumnes i involucrant a tots els agents del menjador en les diverses iniciatives.Més Informació »

Educació Alimentària

Projectes innovadors, basats en els Entorns d’Aprenentatge en el Temps de lleure i l’aprenentatge alimentari per mitjà de Jornades i activitats.Més Informació »