Nosaltres

Qué fem, qui som i amb que estem compromessos.

Qui Som?

Som una empresa amb 25 anys d’experiència en el camp de la restauració per a col·lectivitats i càtering en centres d’ensenyament així com a proveïdors activitats extraescolars adaptades a cada cas. Aquest fet, ens ha dotat de molta experiència en el sector dels menjadors escolars i ens ha incentivat les ganes de seguir creixent, innovant i aprenent, amb l’objectiu de continuar oferint el millor servei a les nostres escoles.

4k-wallpaper-adorable-blur-1148998

Missió

Garantir una alimentació òptima pel desenvolupament dels nostres alumnes a la vegada que construeixen nous coneixements quan a l’alimentació i els hàbits saludables, l’activitat física i el respecte pel medi ambient.
boy-child-childhood-207653

Visió

Aconseguir l’autonomia dels infants en el Temps de Menjador fent-los partícips i crítics a l’hora d’escollir aliments dins i fora del menjador. Promoure l’activitat física, valors i hàbits saludables.
menjador escolar

Valors

Transparència, diversitat, igualtat i participació activa en les activitats del menjador escolar.

Què Fem?

Com a empresa de càtering i monitoratge, ens preocupem pels nostres infants i vetllem pel seu correcte desenvolupament al llarg de tota l’etapa escolar dins d’un context educatiu que dona continuïtat al menjador.

Oferim dos tipus de servei de cuina a l’escola:

Cuina Pròpia a les escoles

Enviem el menjar per mitjà dels nostres proveïdors de km0 directament a l’escola perquè siguin elaborats in situ al centre.Més Informació »

Cátering per escoles

Comptem amb una cuina Central des d’on s’elaboren els menús diàriament per a les escoles que no disposen d’una cuina al centre.Més Informació »

També gestionem la part pedagogia del Temps de Menjador, i oferim pels nostres centres la gestió de Casals, Activitats Extraescolars i d’altres.

servei menjador escolar

Volem ser la vostra solució alimentária

Vol conèixer més sobre els nostres serveis?

Proximitat

Oferim ingredients frescos i de proximitat amb productes procedents del territori català i km0.Més Informació »

Sostenibilitat

Treballem amb la responsabilitat de reduir el fort impacte mediambiental, a més de conscienciar als alumnes i involucrar a tots els agents del menjador escolar en les diverses iniciatives posposades.Més Informació »

Educació Alimentària

Elaborem projectes innovadors, basats en els Entorns d’Aprenentatge en el Temps de lleure i l’aprenentatge alimentari per mitjà de Jornades i activitats.Més Informació »